Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Ovulatia provoaca scurgeri vaginale numai pe o anumita perioada ?

Raspuns mamica: "O scurgere vaginala in cantitati normale este normala la femeile sanatoase, asta fiind o metoda a vaginului de a se curata. Aceste secretii pot aparea si datorita ovulatiei ca si din alte motive. Dar sa stii ca aceste secretii se pot intampla si din cauza spalaturilor vaginale, a gelului intim, a sapunului, si sa sti ca da ar trebui sa dureze doar pe perioada ovulatiei, asa stiu."

Raspuns mamica: "Vaginul este/sau trebuie sa fie in permanenta umed, de aici si scurgerile vaginale ce apar cand vaginul se curata. Este perfect normal sa ai aceste scurgeri, oricare femeie le are. Gelurile de dus, sapunurile pot usca si irita vaginul asa ca ai mare grija."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.