Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Ce parere aveti despre nasterea epi sau peridurala ?

Raspuns mamica: "Asa numita nastere epi sau peridurala este nasterea fara durere cu analgezice.Acest procedeu urmareste abolirea durerii pe timpul travaliului ,pacienta avand cu toate acestea posibilitatea de a se misca in voiepe parcursul acestuia.Ea consta in introducerea unui cateter intre doua vertebre ,in spatiu epidural ,substanta avand rolul abolirii durerii."

Raspuns mamica: "Am o parere buna, dupa relatarile altor mamici, pentru ca nu mai simti contractiile la intensitate maxima si poti naste natural fara durere. Totul este sa vorbesti cu medicul tau si sa stabilesti daca poti naste asa, eu iti recomand aceasta procedura."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.