Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Este posibil sa ai menstruatie si sa fii insarcinata?

Raspuns mamica: "Da, se poate. Eu stiu 2 cazuri. Ciclu peste sarcina se cheama. O prietena are 3 copii, dar dupa cei 2 a trecut mai mult timp si surpize: avea ciclu inca vreo 3 luni dar ea era insarcinata si cu primii 2 nu a avut. Deci se poate. Orice este posibil. Nimic nu mai e sigur."

Raspuns mamica: "In primul trimestru de sarcina poti avea menstruatie sau poate fi vorba de sangerarile de nidare, asemanatoare cu menstruatia numai ca nu sunt abundente, fluxul lor fiind scazut si culoarea mult mai deschisa decat de obicei. Vazusem o emisiune pe tlc despre femei care nu au avut nici un simptom de sarcina si menstruatie pe toata perioada sarcinii."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.