Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ce jucarii sunt recomandate unui copil de cateva luni ?

Raspuns mamica: "Nu prea sunt recomandate jucarii copiilor sub 1 anisor, dar in cazul in care totusi doriti sa-i luati, ar fi bine sa cumparati doar de la farmacie si numai din silicon, iar marimea lor sa fie medie, sa nu poata fi inghitite. Trebuie de evitat jucariile din plus si cele cu dimensiuni reduse."

Raspuns mamica: "Unui copil de cateva luni nu ii sunt recomandate decat jucariile simple care scot diverse sunete, zornaitoare si viu colirate. Trebuie sa ai mare grija ca jucariile sa nu contina parti mici detasabile care sa poata fi inghitite. De asemenea sa nu contina puf, pene, snururi."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.