Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce ziceti de telenovela dintre manelistul Nicolae Guta, Madalina Dumitriu (Beyonce de Romania) si Narcisa Guta? Am vazut cateva secvente la ProTv in emisiunea La Maruta. Daca nu ar fi fost si plangerea penala, as fi zis ca totul este regizat pentru banuti.

Raspuns mamica: "Pentru a avea audienta maxima Maruta ar fi in stare sa regizeze el intreaga poveste. Chiar si plangerea penala a fost o inscenare... pentru bani ce nu face omul. Din lipsa de subiecte acest scandal va mai fi mult timp la televizor."

Raspuns mamica: "Buna, Tot ceea ce vedem la Tv sunt scene regizate ... Hai sa fim seriosi - ai o problema cu partenerul de viata, incerci sa iti rezolvi problema cat mai discret, nu te duci la televizor ... sincer eu m-am saturat de astfel de povesti cu totul si cu totul aiurea."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.