Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Bebelusului meu de 6 luni i-a aparut pe spate, fund si piept pete rosii micute, poate fi de la mancarea diversa ?

Raspuns mamica: "Eu iti recomand sa te duci la pediatru sau mai bine la un dermatolog ca s-ar putea sa fie intoxicatie cu ceva. Daca el nu a mancat nimic care ar putea sa ii provoace o intoxicatie, poate ai mincat tu, asta in cazul in care alaptezi. Asa ca mai bine te duci la doctor."

Raspuns mamica: "Daca i-a aparut numai in aceste zone probabil ca sunt bubite de acelea care apar bebelusilor de la transpiratie, in general apar atunci cand sunt infofoliti sau nu li se fac baita prea des. Oricum consulta un dermatolog, in cazul in care este alergie iti va da ceva sa-i dai. Evetual poti sa incerci si pasta de apa mentolata."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.