Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Este bun la ceva colacul de toaleta pliabil pentru voiaj pentru copii?

Raspuns mamica: "Dupa parerea mea da este foarte bun si util, mai ales daca mergeti in locuri unde nu a-ti mai fost si nu stiti la ce sa va asteptati. Eu una nu pot sa o las pe fetita mea sa faca pipi decat la olita ei. Daca suntem cumva plecate si are nevoie la toaleta mai bine ii pun scutec si apoi o sterg."

Raspuns mamica: "Da, cu siguranta. Eu nu o las sa faca pe WC o ajut daca nu vrea sa faca la olita. Daca stai undeva (pensiune, hotel) si ai dezinfectat bine poti sa ii pui colacul si atunci e ok ptr copil. Se stie ca daca au ceva de al lor copilul accepta mai bine schimbarea ca ptr el este o mare schimbare chiar daca esti in vacanta si ptr binele lui faci schimbarea de aer."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.