Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamici, stiati ca lacramioara este o planta toxica?

Raspuns mamica: "Am aflate de curand lucrul asta! Chiar nu stiam ! Toate componentele plantei sunt toxice ingerate in cantitati mari ! E adevarat ca are si proprietati terapeutice, dar sub supravegherea medicului ! Nu ne apucam sa mancam flori sau frunze ca sa ne tratam de nu stiu ce boala!"

Raspuns mamica: "Nu stiam asta... multumesc de informatie. Trebuie avut grija de cei mici in cazul asta... pot foarte usor sa bage in gura astfel de flori. Eu stau la curte si am asa ceva pe langa alee, bine ca mi-ai spus. Fetita mea este mereu tentata sa culeaga floricele..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.