Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Se merita sa-mi cumpar o pompa electrica pentru san?

Raspuns mamica: "Depinde foarte mult de tine, adica de cantitatea de lapte! Daca ai prea mult si copilul nu trage tot cred ca se merita! Te mulgi mai repede, dar e un pic dureros fata de pompa manuala...vsi e mult mai scumpa o astfel de pompa! Eu am incercat ambele variante."

Raspuns mamica: "Daca te dau banii afara din casa, da se merita. Insa poti face treaba buna si cu o pompa manuala. Eu am avut de la primii pasi si am folosit-o fara probleme la ambii copii. Si inca mai functioneaza. Cea electrica e si ea foatte buna, dar cam scumpa.."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.