Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Pustiul meu este hiperactiv... nu sta 5 minute intreaga zi. Dulciuri consuma dar nu in exces, noaptea adoarme dupa ora 23, uneori sta si pana la1-2 noaptea, ziua se trezeste la 10-11. Cum sa-l fac sa fie mai linistit, sa se joace si cu jucariile singurel, nu sta, alearga toata ziua prin casa, sa topaie in pat etc.?

Raspuns mamica: "Of, nu toti copiii de astazi sunt hiper-activi? Trezeste-l dimineata, chiar daca plange, scoate-l la plimbare o ora, evita total dulciurile (daca poti). La 9 baga-l in pat si inchide tv. O saptamana e greu, dupa aceea, incepe sa se obisnuiasca. Si al meu adormea foarte tarziu (23-24), dar cred ca din vina mea, deoarece ne uitam la filme, sau povesteam pana tarziu. Acum sting totul la 9, iar pe la 9 jumatate, 10, pot sa-mi vad de ale mele. Doarme bustean. Si se trezeste la 7 fara probleme. Ba, cateodata, ma trezeste si pe mine."

Raspuns mamica: "Pai mama draga copilul tau are nevoie de un program bine stabilit ca nu mai sete un bebelus. In primul rand se culca foarte tarziu. Si la 23 este tarziu dapai la 1,2. Normal ca si copilul este agitat daca doarme la ora asta. Inchide tot ce este aprins si obliga-l sa doarma. Da-i ziua diverse activitati de facut sa nu aiba timp sa se plictiseasca. In fond este copil, e normal sa se comporte asa."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.