Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cum pot s-o fac pe fiica mea sa inceapa sa tina biberonul?

Raspuns mamica: "Daca imi amintesc bine a mea pe la varsta de 8, 9 luni a inceput sa tina biberonul. Ca sa-i fie mai usor incearca cu un biberon care are toarta, e mult mai usor, eu i-am cumparat unul care avea doua tortite si le prindea pe ambele si a sa a reusit sa-l tina."

Raspuns mamica: "In primul rand trebuie sa ai rabdare si sa nu o fortezi. Va tine biberonul cand va fi pregatita. Am incercat si eu variantele cu tortite, biberoane usoare, din plastic, dar baietelul meu nu a vrut sa il tina pana dupa 1 an. Cred ca mai mult din comoditate."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.