Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Ce cursuri se fac la Palatul copiilor din Bucuresti ?

Raspuns mamica: "Din cate stiu eu la Palatul Copiilor in general in toate localitatile, nu numai in Bucuresti au cursuri de dans de societate, sportiv, dansuri populare, sah, gimnastica, pictura, desen, actorie. Acum depinde de ce ii place sa faca copilul dumneavoastra. Spre ce are inclinatie."

Raspuns mamica: "Dansuri populare, moderne si balet, sah, informatica, pictura, desen, cusaturi, canto, orientare turistica, engleza distractiva, matematica, instalatii electronice (micul electronist). In general, profesorii de acolo observa cererile si fac grupe in functie de nr. de copii care solicita un anumit curs."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.