Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ati apelat sau veti apela vreodata la terapia cranio-sacrala?

Raspuns mamica: "Se pare ca terapia cranio-sacrala face minuni pentru sanatatea noastra. Aceasta amelioreaza depresia, durerile de cap, imunitatea scazuta, stresul, oboseala cronica sau disfunctiile postchirurgicale. A fost conceputa de un medic american si este o tehnica care permite atat eliberari ale restrictiilor de la nivel fizic, cat si eliberari semnificative ale componentelor emotionale. Recomandarile sunt exceptionale asa ca merita incercata."

Raspuns mamica: "Nu am apelat dar ar cam trebui. Aceasta terapie am auzit ca e foarte buna pentru atingerea unuei stari de echilibru a sistemului nervos central si pentru persoanele care au disfunctii de ordin emotional cum ar fi depresia, anxietatea si multe alte."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.