Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Am nevoie de haine dragute de maternitate marimea 24. De unde cumpar ?

Raspuns mamica: "In cazul in care aveti rude sau cunostinte plecate in Anglia, le puteti ruga sa va cumpere de acolo hainute de gravide. Sunt foarte dragute,se gasesc toate marimile, iar preturile sunt accesibile si rezonabile. In cazul in care nu aveti pe nimeni care va poate achizitiona astfel de hainute, sunt site-uri pe net cu haine speciale pentru aceasta perioada."

Raspuns mamica: "In ziua de astazi gasesti hainute de gravida mai pe toate drumurile. Poti merge la magazine, in mall-uri, dar mai ales pe internet se gasesc o multime de magazine site-uri care au hainute de gravide foarte frumoase si foarte accesibile, nu trebuie decat sa cauti."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.