Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Daca apar sangerari in timpul sarcinii, ne asteptam la un avort ?

Raspuns mamica: "Daca apar sangerari in timpul sarcinii trebuie sa mergi la un control foarte repede sa vezi ce este. Daca sunt abundente si inchise la culoare, da, te poti astepta la un avort, dar daca ajungi la medic repede poti trece si poti pastra sarcina. Dar eu am auzit ca exista sangerari in timpul sarcinii, dar eu am avut si era o iminenta de avort, dar cu ajutorul medicului meu am reusit sa am o fetita superba care are acum 3 ani."

Raspuns mamica: "Daca apar sangerari in timpul sarcinii trebuie sa mergi de urgenta la control, spital, sa nu amani nicio secunda! Si eu am avut hemoragie cand aveam 37 de saptamani si am mers la spital, deoarece mi s-a desprins placenta a trebuit sa fac cezariana de urgenta! Nu amana nicio secunda....."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.