Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

La salina, se poate merge cu un bebe indiferent de varsta, ce stiti? Pediatrul a spus ca da, dar ... nu sunt convinsa. Am un baietel de un anisor.

Raspuns mamica: "Bineinteles ca da, noi am fost cand gazuta avea deja un anisor dar am gasit acolo si mamici cu bebelusi de 4 luni; problema este frigul din salina, echipeaza-l pe bebe corespunzator, asigura-te ca ai tot ce-ti trebuie la tine si stai cat de multi poti, este foarte bine pentru bebe dar si pentru tine!!!"

Raspuns mamica: "De ce nu, la salina este foarte sanatos sa mergem indiferent de varsta, trebuie doar sa ne echipam corespunzator in functie de varsta, ma refer la cei mici chiar daca afara sunt 30 de grade inauntru este destul de racoare si trebuie imbracat bebele. Din cate stiu cei care au problema cu respiratia are tusesc este foarte benefic vizitele la salina. SANATATE."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.