Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Ati aplelat sau ati apela pentru recolatrea celulele stem?

Raspuns mamica: "Din cate am auzit si am citit in romania iti cam trag teapa cu astfel de lucruri! Vazusem un caz la tv in care parintii unui bebelus au recurs la recoltarea celulelor stem. Dupa cativa ani am inteles ca au avut probleme cu copilul si au vrut sa li se dea celulele care le recoltase la nastere si au fost trimisi de la o usa la alta si in final sa afle ca nu le mai pot da celeulele nu stiu din ce motiv! Cel mai bine este sa vorbesti cu un specialist bun care te poate indruma cel mai bine!"

Raspuns mamica: "Cu siguranta as apela daca mi-as permite financiar, si daca as mai face un bebe, ceea ce este putin probabil :). Dincolo de ceea ce se poate intampla, tepe si altele, celulele stem pot fi cu adevarat utile pentru copil mai tarziu daca Doamne fereste ar avea o problema mai grava."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.