Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Ce inseamna o contraceptie cu spermicide ?

Raspuns mamica: "Spermicidele sunt substante care se ingera in vagin inaintea contactului sexual.Sunt sub forma de creme ,geluri sau foite care se dizolva dup introducearea in vagin.Trebuiesc folosit cu 10-15 minute inainte de contactal sexual.Dar trebuie stiut ca sunt eficiente doar o jumatate de ora. "

Raspuns mamica: "Spermicidele, asa cum spune si numele (sufixul “cidľ inseamna “care ucideľ), sunt reprezentate de substante care au rolul de a distruge capacitatea spermatozoizilor de a fecunda ovulul. Ele pot fi utilizate singure ca metoda contraceptiva sau asociate, de obicei sunt asociate metodelor de contraceptie de bariera, cu prezervativul sau diafragma."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.