Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Vreau sa intemeiez o familie, dar lucrez part-time si sunt studenta. La ce beneficii am dreptul?

Raspuns mamica: "Draga mea, daca esti studenta eu iti recomand sa nu faci inca un copil, asteapta sa termini intai facultatea, sa ai intai un job si un loc al vostru, sa fii sigura ca ai ajutor si apoi poti sa faci si copilul, dar daca iti doresti o familie poti sa te casatoresti daca e de acord si partenerul caci nu te afecteaza asta daca esti studenta, iar in ziua de azi nu prea ai beneficii, nu la noi cel putin."

Raspuns mamica: "Daca esti studenta si ramai insarcinata atunci poti beneficia de cei 800 ron. Asta in conditiile in care nu ai restante la facultate, deoarece trebuie sa atasezi la dosar situatia cu rezultatele examenelor. Acum pe mai departe trebuie sa iti gasesti un loc de munca pe perioada lunga, deoarece copilul va avea nevoie de multe."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.