Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum putem evita sa ne trasformam micutul intr-un adevarat "rege"?

Raspuns mamica: "Nu e deloc usor. Noi, majoritatea parintilor cadem in aceasta capcana. Poate si din dorinta de a nu mai plange sau a se linisti dam copilului ce vrea sau cere si astfel chiar il transformam intr-un mic rege. Chiar daca sunt mici copii trebuie sa fie invatati ca nu li se cuvine totul si ca nu au voie sa primeasca tot ce doresc. Trebuie invatati ca ei, ca si copii si fiind si mici ca varsta si nu numai, nu au voie sa faca sau sa umble cu ce vor ei."

Raspuns mamica: "Ehe asta chiar suna foarte interesant. Trebuie doar sa nu il resfeti prea mult si sa nu ii faci prea multe mofturi iar atunci cand trebuie sa nu ne ferim de pedepse si sa ne fie mila, sa nu il lasam sa comenteze deciziile noastre privind orice lucru si sa il invatam sa fie disciplinat."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.