Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cum vi se par intrebarile de pe acest site ? Personal am gasit zeci de intrebati atat de interesante si cu subiecte de care nu stiam exact.

Raspuns mamica: "Si eu cred acelasi lucru. Am invatat foarte multe de pe acest site. Sunt foarte multe lucruri care nici macar nu am auzit de ele in viata mea. Sunt intrebari foarte bune si sunt si raspunsuri pe masura. Acest site ne este foarte de ajutor noi mamicilor mai ales daca suntem la inceput."

Raspuns mamica: "Spre surprinderea mea chiar sunt intrebari foarte interesante... sunt atatea intrebari si subiecte de care nici nu stiam ca cineva poate intreba. Avem oczia sa invatam ceva nou, ceva folositor si putem impartasi cu alte mamici experiente placute sau neplacute."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.