Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Dupa primul contact sexual, ciclul menstrual poate intarzia ?

Raspuns mamica: "Ciclul menstrual reprezinta totalitatea schimbarilor ce apar in organismul unei femei in ideea de a se instala sarcina. Dereglarile ciclului poate avea si alte cauze nu numai cea a sarcinii. Si sa sti ca poate intarzaia nu datorita primului cantact, mai mult din alte motive de stres, din cauza unor probleme familiale."

Raspuns mamica: "Da, exista aceasta posibilitate si asta din cauza stresului ca ai facut prima data dragoste si ti-e teama de o sarcina, daca afla parintii (indiferent de varsta tot parca avem o rusine si teama sa afle de viata noatra intima). De asemenea, poate intarzia si daca ai racit jos sau esti stresata pur si simplu (o perioada cu examene, probleme in familie, financiare sau de orice alta natura)."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.