Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Este normal ca medicul sa-ti induca travaliul, desi travaliul ar putea decurge normal?

Raspuns mamica: "Daca sarcina e la termen sau chiar a depasit termenul, e normal ca medicul sa-ti induca travaliul, pentru a preveni orice complicatie ce poate afecta viata bebelusului sau a dumneavoastra. Stie el ce face, nu e cazul sa-ti faci griji in aceasta privinta. Multe femei si-ar dori sa aiba un medic care sa-i pese de pacienta lui. Multe au nascut aproape singure, fara pic de ajutor sau sustinere."

Raspuns mamica: "Este normal din mai multe cauze, poate ai depasit termenul si ca sa nu pateasca nimic bebele, sau tu ,sau cum a fost in cazul meu, doctorul mi-a rupt membranele, dilatata eram, deci nu era problema, decat de cateva zile, dar el era de garda si am decis ca e mai bine asa."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.