Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamici, stiati ca exista o melodie anume care va relaxeaza atunci cand sunteti agitate?

Raspuns mamica: "O melodie anume ? Habar nu am. Ascult melodii dar nu e cine stie ce ... Eu ma relaxez uitandu-ma la TV si cand merg in oras la o sedinta de masaj. Sau cand merg la salon. Ma mai relaxez iesind cu fetele la mall. Dar din melodii nu inca. Probabil nu am gasit-o pe cea potrivita."

Raspuns mamica: "Eu cand sunt agitata imi doresc mai mult liniste... dar cateodata mai ascult si muzica. Si nu doar o melodie.... am eu un repertoriu bine stabilit care ma relaxeaza. E stiut ca muzica face bine psihicului. Fiecare in functie de preferinte, dar cea mai linistitoare e muzica clasica..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.