Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

De la ce varsta putem cumpara tricicleta pentru copil?

Raspuns mamica: "Prima tricicleta i-am cumparat micutei mele cand avea 1 an si 10 luni.... mi sa parut potrivita varsta pentru a avea o tricicleta. Dar acum depinde de fiecare parinte cand considera ca merita sa investeasca bani in tricicleta...."

Raspuns mamica: "Din cate stiu eu inca de la 1 an! Triciletele sunt pentru varste diferite, dar prima e pentru copii de un an, apoi 3-6 ani etc.; trebuie intrebat si la magazin! Depinde foarte mult si de copil cat e de energic... s-ar putea sa nu vrea sa stea si o cumperi degeaba."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.