Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Credeti ca un copil ordonat, scrie si frumos ?

Raspuns mamica: "Nu este o regula ca un copil care este ordonat sa si scrie frumos. Dar daca incearca sa fie mai atenta la modul in care scrie ar fii foarte bine, deoarece conteaza si scrisul, mai ales la scoala. Incercati sa ii spuneti sa incerce sa scrie mai frumos fara sa ii faceti o obligatie din asta."

Raspuns mamica: "Nu neaparat! Pana la copii, caci sunt micuti, ii am exemple pe sotul meu si pe socru meu. Amandoi scriu frumos, citet dar numai ordonati nu sunt! Dar si eu scriu frumos si sunt mai mult decat ordonata (obsedata pot spune dupa ordine si curtenie). In orice caz nu cred ca au legatura un caracter ordonat cu un scris frumos."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.