Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cu ce incepem diversificarea alimentatiei copiilor de 6 luni ?

Raspuns mamica: "Noi am inceput cu mar si morcov plus biscuiti. l-am dat prin blender. Si i-am dat si suculet de mar cu morcovi. In mod normal trebuie sa incepi cu o lingura in prima zi, dupa 2 lingurite si tot asa. Eu i-am dat sa pape cat a vrut el, bineinteles ca o cantitate mica nu o galeata."

Raspuns mamica: "Eu am inceput sa ii dau mancare la 6 luni, deoarece lua san. Am inceput cu o lingurita de suc de morcov si am mers treptat pana la 7, apoi am adaugat marul tot suc 7 de morcov plus una de mar si tot asa pana la 7 cu 7. Apoi am introdus marul cu biscuite si piureurile de legume, si apoi supele fara ceapa."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.