Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cum se prepara laptele praf pentru sugari, in biberon?

Raspuns mamica: "Eu una nu i-am dat fetei mele sa bea lapte praf dar am vazut ca se fierbe apa si se pune in functie de varsta cu dozatorul care exista in cutie in apa fiarta si se amesteca.Iar pentru a-ti fi mai usor noapte poti sa ti apa fiarta intr-un termos si asa nu mai trebuie sa te trezesti noapte sa o incalzesti."

Raspuns mamica: "Apa trebuie fiarta neaparat, numai daca este o apa de calitate o incalzesti doar, pentru ca nu toate apele plate sunt bune. Biberoanele se sterilizeaza de fiecare data cand ii faci mancare sau inainte. Se pune apa, ml, atat cat lapte vrei sa prepari, de exemplu la 210 ml apa ii pui 6-7 cupe de lapte, daca se prepara o cupa la 30 de ml."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.