Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamici care ati fost in excursie la Paris ? Ce va placut cel mai mult acolo ?

Raspuns mamica: "Eu am fost la Paris acum doi ani. Mi-a placut foarte mult acolo. Mi-a placut Disneyland-ul foarte mult. Am locuit foarte mult pe un vapor unde se faceau petreceri, discoteci se numea River's King. Mi-a mai placut turnul Eiffel si podul cu lacate. Era plin de lacate puse de cuplurile tinere."

Raspuns mamica: "Nu am fost eu, ci parintii mei acum 2 ani. Mama e romanca iar tata italian, stau in italia in genova si e destul de aproape de franta. Pot sa-ti zic clar ce nu le-au placut: mancarea. Cica e oribila. Eu stiu de la facultate (chimie alimentara), ca francezii au mancarea fff grasa. De placut, turnul Eiffel, mai ales noaptea cand este foarte luminos, dar preturile sunt maricele pe acolo."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.