Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Fetita mea se gadila in talpa, copii vostri se gadila?

Raspuns mamica: "Da. Cred ca toti copii se gadila in talpa. Cand era mic si il gadilam isi tragea repede piciorusul insa acum ca e mai mare rade cu pofta si fuge asteptand sa alerg dupa el sa-l gadil iarasi. Cand are chef de jos vine la mine si ma intreaba daca ne jugam de-a gadilatul.."

Raspuns mamica: "Da, si copii mei se gadila in talpa si nu numai... se gadila si la gat si la subrat si prin zona coastelor... si la bulanase si la burtica :) adica, ce mai! Peste tot! Si e asa frumos sa ii auzi cum rad in hohote de iti lumineaza toata ziua, indiferent de oboseala sau necazuri."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.