Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cum faci cu cel mic cand trebuie sa mergi in supermarket? Il iei cu tine? Il lasi acasa? Eu nu am cu cine, si trebuie sa-l iau cu mine. Dar, in loc de o ora prin supermarket stam vreo 2 - 3 ... si numai cu "munca de lamurire" tot timpul :) Dupa el ar trebui sa cumparam tot supermarketul :)

Raspuns mamica: "De obicei mergem eu, tati, si ambii copii (baiatul de cca 5 ani, fata de 2,6 ani). Eu l-am invatat pe baiat inca de la 3 ani ca inainte sa plecam de acasa la magazin ( doar noi doi) ca nu am banuti decat pentru paine si atat. Si acum intelege si nu cere mai mult decat pot sa ii ofer... Bine au fost si zile cand i-am spus ca poate sa isi ia ce vrea si atunci "vreau si de-asta, vreau si din asta" :)"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.