Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Ce produse homeopate folositi pentru durerile de dinti?

Raspuns mamica: "Cam greu cu durerile de dinti. Cel mai bine mergeti la un doctor stomatolog. Puteti sa va clatiti cu apa oxigenta amestecata cu apa (1:4) sau cu ceai de merisor, de galbenele sau ceai de musetel. Si apa cu bicarbonat e buna ca distruge bacteriile."

Raspuns mamica: "Pana ajungi la stomatolog recomand osani, calgel, dentinox sau chamomila. Daca esti gravida sau alaptezi, sa stii ca sunt anestezii compatibile cu sarcina si alaptarea, singura problema e ca nu toti stomatologii sunt informati, deci cauta unul bun. Succes."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.