Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

De ce copilul meu are mainele reci ?

Raspuns mamica: "Sa stii ca si fetita mea se confrunta cu aceeasi problema atat vara cat si iarna, dar si eu tot asa am mainile si picioarele reci vara si iarna. Cred ca ma mosteneste pe mine, stiu ca este proasta circulatia, asta mi-a spus si pediatrul ei, sper ca ii va trece."

Raspuns mamica: "Si eu am mainile si picoarele reci tot timpul, sunt o fire friguroasa. De obicei copii sunt caldurosi, fetita mea in schimb are manutele calde si refuza sa doarma acoperita. Eu ti-as recomanda sa ii faci un set de analize, pentru linistea ta."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.