Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cand dispare pasiunea dintr-o relatie? Si din ce cauza?

Raspuns mamica: "Pasiunea intr-o relatie dispare dupa vreo 5 ani de casnicie ... Dragostea exista insa apare obisnuita, treburile de zi cu zi iti iau toata energia si tot timpul, copii, greutatile, etc ... Este foarte bine daca la un anunit interval de timp v-ati putea desprinde de tot vreo doua zile si v-ati dedica unul altuia."

Raspuns mamica: "Cred ca pasiunea dispare cand intervine obisnuinta. Noi incercam sa iesim din tipare, sa ne surprindem reciproc, si pasiunea inca este. Apoi intervine si stresul, legat de facturi sau de problemele legate de serviciu. Dar cu putina bunavointa si intelegere, trecem peste, iar pasiunea este inca mai intensa."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.