Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Unde ar trebui sa doarma copilul in timpul zilei?

Raspuns mamica: "Atat pe timpul zilei cat si pe timpul noptii cel mai bine ar fi sa doarma in patutul lor, daca vei obisnui copilul de mic sa doarma in patut va fi bine si pentru el si pentru tine pentru ca in acest fel se va obisnui si cand vei avea treburi va sta in patut fara sa te gandesti ca se poate lovi daca se trezeste sau cade din pat, dar patutul in camera ta macar cat este mic."

Raspuns mamica: "Cel mai indicat ar fi sa doamrma in patutul lui, dar ziua cand sunteti la plimbare poate sa doarma si in carucior, caci nu va fi nicio problema. Nu se va odihni la fel de bine daca este mai mare in carucior, dar daca e mic va dormi mai bine afara la aer curat."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.