Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Doi membri ai familiei au fost diagnosticati cu cancer la colon. Cum as putea sa previn aceasta forma de cancer?

Raspuns mamica: "Odata ce s-au imbolnavit, nu o mai poti preveni, ci ameliora, pentru ca de vindecare completa nu poate fi vorba. Daca intrebi cum poti sa previi la alte persoane, cancerul nu este transmisibil decat ereditar. Deci trebuie sa ai grija sa nu il activezi prin stres, probleme de digestie. Si sa speri ca va fi bine."

Raspuns mamica: "Nu cred ca poti preveni cancerul... dar poti sa adopti un stil de viata sanatos, fara factori nocivi.... alcool, tutun, grasimi, mancare sarata. Cam ce ar trebui sa ne mentinem sanatosi. Daca ai cazuri in familie e foarte rau deoarece cancerul e boala ereditara. Nu stiu daca exista vaccin impotriva cancerului de colon, dar poti sa te interesezi."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.