Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Am trei copilasi, unul de 2 ani si doi de 4 ani (cei de 4 ani sunt gemeni); toata ziua "nu stau locului"; voi cum va organizati?

Raspuns mamica: "Felicitari, trebuie sa va fie foarte greu, dar asta inseamna ca aveti 3 copii sanatosi, daca nu stau sunt niste copii normali si se comporta cum ar trebui sa se comporte copiii de varsta lor. Puteti sa le dati sa faca ceva celor de 4 ani, sa deseneze, sa picteze ca adora, cititi-le diverse povesti..."

Raspuns mamica: "Noi ne inarmam cu rabdare. Si cu energie, pentru a putea alerga in urma lor. Incercati sa gasiti jocuri statice care sa le atraga atentia si curiozitatea. Sau lasati-i sa alerge pe afara pana obosesc. Cand vor intra in casa vor sta linistiti... jumatate de ora."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.