Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

De ce simt ca si cum sanii mei sunt pe cale sa plesneasca?

Raspuns mamica: "Si eu ma confrunt cu aceeasi problema mai ales daca sunt inainte de venirea menstruatiei. Daca alaptezi atunci da poate este vorba de furia laptelui si este indicat sa te mulgi mult mai mult pentru prevenirea mastitei, intaririi sanului. Eu una am facut mastita la 6 luni de la nastere."

Raspuns mamica: "Poate fi ori furia laptelui ori si s-au infundat canalele si simti asa ca niste noduli; cand ai mult lapte si nu te storci sanii se intaresc foarte tare si incep sa curga singuri, asta e bine, insa se intampla sa nu curga si atunci trebuie sa te storci tu."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.