Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Consumul excesiv de ceai duce la anemia copilului ?

Raspuns mamica: "De obicei consumul excesiv de apa nu este bun pentru copil, asa ca ai grija cata apa ii dai copilului. Apa trebuie data mai multa pe timpul verii cand este posibila deshidratarea datorita caldurii excesive, dar iarna, toamna trebuie data cu moderatie."

Raspuns mamica: "Pai nu ar trebui sa dai apa/ceai copilului in exces, ii dai doar daca ii este sete, daca bea de sete poate sa bea cat doreste, pana se satura, insa sa nu-i dai in loc de mancare pentru ca astfel nu-ti va lua nici in greutate. Daca ii dai in exces poate duce si la anemie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.