Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Cat trebuie sa platesti la o nastere?

Raspuns mamica: "Initial nu trebuie sa platesti nimic - asta doar teoretic. Practic treaba sta in cu totul alt mod - depinde de medicul care ti-a supravegheat sarcina - de la cateva sute de lei pana la cateva mii. Cand am nascut eu - o operatie de cezariana costa 200 de euro. La privat o nastere nu e mai ieftina de 2000 de lei."

Raspuns mamica: "Cat ai atat dai, daca nu ai nu dai, pentru ca acest lucru nu se plateste, practic recompensezi medicul pentru ca te-a asitat la nastere si a avut grija de tine. Eu am dat si 400 de ron si 300 ... la o nastere normala; am vazut mamici care dadeau si 50 de ron si care dadeau si 700, 800, depinde de fiecare cat isi permite; important e sa fie copilul sanatos si tu la fel si sa fii multumita de medic."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.