Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Atunci cand ne doare cate ceva ne indopam cu analgezice. Stiati insa ca si natura are remedii care ne pot domoli suferinta?

Raspuns mamica: "Bineinteles ca natura are destule remedii pentru durerileomului. Eu folosesc tratamente naturiste in caz de maxima nevoie. De exeplu pentru constipatie folosesc ceai de soc, care este foare bun si in alaptare. Insa nu iau medicamente din sa ma omori... de ocbicei astept sa imi treaca durerea singura."

Raspuns mamica: "Exista remedii naturiste cu care putem inlocui anelgezicele atunci cand ne sacaie o durere. Astfel inlocuim pastilele cu ceaiuri, siropuri si tincturi obtinute din plante. Printre cele mai bune remedii naturale pentru calmarea durerii amintim ardeiul iute, salcia dar si bradul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.