Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Cum este testul acela cu sarea care se face la gravide?

Raspuns mamica: "Citeste articolul "Baliverne din popor. Superstitii din batrani legate de gravide si copii" - scris de mine :) si vei gasi. Pe scurt testul cu sarea pentru a afla sexul bebelusului, arata asa: o persoana ii va pune in cap putina sare femeii gravide fara ca aceasta sa stie; daca gravida duce prima data mana la la ochi sau la gura - va avea fata, iar daca gravida duce prima data mana la nas- va avea baiat."

Raspuns mamica: "Nu cred in astfel de obiceiuri, mama o aplicase cu mine, normal fara sa stiu, si ma enerva ca se tot tinea dupa mine sa vada unde duc mana mai intai :)) ... curios e ca a iesit a fi fata si fata a fost, dar a fost doar o coincidenta .... mai e un test cu acul de cusut, in functie de ce parte a acului apuci (varf sau urechi) iti dai seama ce vei avea."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.