Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

In curand facem 100 de zile de scoala si trebuie sa facem un proiect. Aveti idei?

Raspuns mamica: "Cred ca ar fi dragut sa adunati o suta de imagini din viata de scolar. Fotografii, desene, decupaje. Le aranjati pe o coala de carton duplex, caruia ii faceti pe margini 100 de fluturi si floricele. Si puteti scrie in centru si 100 de cuvinte (sau litere) care sa explice sentimentele pe care le aveti fata de ceea ce ati realizat pana acum."

Raspuns mamica: "Imi place idea mamicii care a dat primul raspuns, eu ma gandeam sa-i fac pe un carton un trenulet cu vagoane, la fiecare vagon sa ii fac cate 10 ferestre si in fiecare fereastra sa ii pun cate un abtibild care sa reprezinte cele 100 de zile de scoala."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.