Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Sunt situatii in care nu putem pastra animalul de companie, daca avem copii ?

Raspuns mamica: "Pai, o prima situatie pentru care nu ar trebui sa pastrezi un animal de orice fel este in cazul in care copilul ar avea o alergie la animale, fie ele pisica sau caine. Un alt motiv ar fi parul pe care il lasa peste tot si copii pun mana pe el si apoi baga mana in gura, deci se pot imbolnavi mult mai repede."

Raspuns mamica: "Depinde mult ce animal de companie aveti.Daca e caine sau pisica,cel mai bine ar fi sa nu-l mai tineti in casa-in cazul in care locuiti la casa,iar daca locuiti la bloc va sfatuiesc sa-l dati unei rude sau unor prieteni.Parul acestor animale fiind foarte periculos atat pentru copil,cat si pentru parinti.Daca aveti un papagal,perus sau hamster puteti sa-l pastrati."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.