Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamici imi puteti recomanda un medic dermatolog din Piatra Neamt ?

Raspuns mamica: "Am prieteni in Piatra Neamt si mi-au recomandat sa merg la doamna doctor Voiculescu Mihaela. De asemenea, o alta alternativa ar fi doamna doctor Maria Cretu, ce are cabinet in cadrul clinicii Micromedica. Parerea mea este sa consulti doi medic, pentru a-ti forma o parere clara despre boala de care suferi."

Raspuns mamica: "Ti-o recomand pe doamna doctor Voiculescu Mihaela, un doctor foarte bun in specialitatea sa. Eu iti dau si un numar de contact dar nu mai stiu daca e valabil si anume: 0233 - 219 380. Avea cabinetul chiar in centru pe bulevardul Traian, nr. 1-3. Mult succes!!!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.