Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Copilul meu nu plange cand se trezeste la 4 dimineata, dar in schimb vrea sa se joace. Este doar o faza?

Raspuns mamica: "Cunosc aceasta situatie, numai ca bebelusa mea avea doar 4 luni cand se trezea noaptea si cauta cu privirea pe cineva care sa stea de vorba cu ea. A fost doar o faza, dupa 4-5 luni, dormea ca un prunc de seara de la ora 8 pana dimineata la 8. Va trece si la dumneavoastra, chiar daca sunteti obosita si nu mai rezistati, peste ani va veti aduce aminte cu placere de aceste momente."

Raspuns mamica: "In primul rand sa nu ii faci jocul, daca te vei juca cu ea o vei obisnui; eu i-am dezvatat pe ai mei, caci am avut si noi o perioada de asta, nebagandu-i in seama, se trezeau incercam de cateva ori sa ii pun inapoi la somn si daca refuzau ii lasam in pace si se puneau singuri sa se culce sau ii mai adormeam in brate."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.