Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Voi ati luat copiilor doar jucarii corespunzatoare, care au pe eticheta recomandata varsta lor?

Raspuns mamica: "Nu neaparat, dar trebuie sa fii atenta cand cel mic se joaca cu o jucarie care are in componenta parti mici. Se poate intampla sa le bage in gura si sa le inghita. Eu ai cumpar jucaria care ai place si o supraveghez cand se joaca. Stiu ca nu e indicat, dar daca ai cumpar altceva decat vrea ea nu se joaca, si dau bani degeaba."

Raspuns mamica: "Cateodata, chiar daca au eticheta cu varsta, jucariile nu sunt potrivite pentru segmentul precizat. Asa ca, aproape tot timpul am verificat daca obiectele cumparate s-au incadrat in limitele de siguranta pe care le dorim. Prefer sa ma asigur de 2 ori, inainte sa cumpar o data."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.