Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Daca dai supliment de fier copiilor, este posibil sa faca diaree sau se constipe ?

Raspuns mamica: "Din experienta mea, stiu ca fierul constipa. Personal nu am dat copilului meu niciodata supliment de fier, fiindca am preferat sa preia Fe-ul din alimente, insa, daca intentionezi sa o faci, sfatul meu este ca initial sa-i faci o hemograma si apoi sa apelezi la suplimente de fier."

Raspuns mamica: "Nu neaparat, stiu doar in cazul in care face deja moale trebuie sa opresti fierul si, dar sa faca diaree, nu am auzit. Eu i-am dat fier si nu am avut nicio problema cu diareea, asa ca vezi si tu daca iti face diaree opreste-l, nu ii mai dai si mai incerci mai incolo. Eu i-am dat FERUM HAUSSMAN, este foarte bun."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.