Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Tocmai am aflat ca sunt insarcinata intr-o luna, dar nu am niciun simptom, nici greata, nici varsaturi. Ar trebui sa ma ingrijorez?

Raspuns mamica: "Nu aveti motive de ingrijorare, din contra, de bucurie - neavand simptome si stari de rau va puteti considera o femeie insarcinata norocoasa. Si se mai spune ca femeile care nu au aceste stari de rau, de voma, vor deveni mamici de baietei. Un motiv in plus de bucurie, parerea mea."

Raspuns mamica: "E foarte bine, mi-as fi dorit si eu sa am o astfel de sarcina, am mai auzit mamici care spuneau ca ele nici nu au simtit ca sunt insarcinate, eu am vomat foarte mult si mi-a fost foarte rau pe toate perioada celor 40 de saptamani de sarcina, si la baieti si la fata. "

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.