Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Sunt insarcinata in 3 saptamani, dar inca nu am simptome - este prea devreme?

Raspuns mamica: "Eu as zice sa te bucuri daca nici nu vei avea simptome, dar mie mi-au aparut de la 5 saptamani si au incetat dupa nastere. Eu nu iti doresc sa ai parte de asa ceva. Sarcina usoara iti doresc, fara stres, odihna multa si plimbare cat cuprinde. Asteptam vesti in continuare."

Raspuns mamica: "Mie, la primele 2 sarcini, pe la o luna mi-au aparut greturile si am inceput sa vomit si sa ma simt mai rau; pana sa fac o luna de sarcina nici nu ai fi zis ca sunt insarcinata, nu aveam nici un simptom ; in schimb la cea de a treia am inceput sa ametesc inca de pe la 2 saptamani, dar nu e musai sa ai simptome de astea neplacute sa zic."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.